Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("SOJA GRAINE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 120

  • Page / 5
Export

Selection :

  • and

INDUSTRIEMAESSIGE PRODUKTION VON SOJABOHNEN = PRODUCTION A L'ECHELLE INDUSTRIELLE DES FEVES DE SOJAKURNIK E.1975; INTERNATION. Z. LANDWIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; NO 3; PP. 294-299Article

GROWTH-PROMOTING EFFECTS OF FERMENTED SOYBEANS FOR BROILERS = EFFET D'ACCELERATEUR DE CROISSANCE POUR LES POULETS DE CHAIR DES FEVES DE SOJA FERMENTESCHAH CC; CARLSON CW; SEMENIUK G et al.1975; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 54; NO 2; PP. 600-609; BIBL. 25 REF.Article

EFFECTS OF ROASTING AND PARTICLE SIZE ON THE UTILIZATION OF SOYBEANS BY PIGS AND RATS = EFFET DU GRILLAGE ET DE LA TAILLE DES PARTICULES SUR L'UTILISATION DU SOJA CHEZ LE PORC ET LE RATOLSEN EM; YOUNG LG; ASHTON GC et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 431-440; ABS. FR.; BIBL. 11 REF.Article

QUANTITATIVE CONTENT OF TOTAL POLAR LIPIDS IN SOYBEAN SEEDS = DOSAGE DES LIPIDES POLAIRES TOTAUX DES GRAINES DE SOJAZHUKOV AV; VERESHCHAGIN AG.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 1; PP. 1-7; BIBL. 37REF.Article

NEUZEITLICHE METHODEN ZUR VERARBEITUNG VON SOJABOHNEN. = METHODES ACTUELLES DE PREPARATION DES FEVES DE SOJASINGER M.1977; SEIFEN OELE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 103; NO 2; PP. 31-33; ABS. ANGL. FR.Article

FRACTIONAL ANALYSES OF STEROLS IN SOYBEAN HARVESTED IN JAPAN = ANALYSE DES FRACTIONS DE STEROLS DE SOJA RECOLTE AU JAPONKATAYAMA M; HIROTA T; GOTO S et al.1975; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1975; VOL. 39; NO 3; PP. 747-748; BIBL. 3 REF.Article

CO-OXIDATION OF CAROTENE AND CROCIN BY SOYABEAN LIPOXYGENASE ISOENZYMES = CO-OXYDATION DU CAROTENE ET DE LA CROCINE PAR LES ISOENZYMES DE LA LIPOXYGENASE DU SOJAWEBER F; LASKAWY G; GROSCH W et al.1974; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 155; NO 3; PP. 142-150; ABS. ALLEM.; BIBL. 14 REF.Article

DAMAGE DURING HANDLING OF SHELLED CORN AND SOYBEANS = DOMMAGES SUBIS PENDANT LEUR MANUTENTION PAR LE SOJA ET LE MAIS EGRENEHALL GE.1974; TRANS. A.S.A.E.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 17; NO 2; PP. 335-338; BIBL. 7 REF.Article

EFFECT OF MATURITY ON THE NUTRIENT CONTENT AND THE CANNING QUALITY OF EMERALD SOYBEANISLAM MN; LEA RA.1979; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1979; VOL. 44; NO 1; PP. 204-212; (5 P.); BIBL. 32 REF.Article

THE NUTRITIVE VALUE OF TOWER RAPESEED MEAL FOR SWINEAHERNE FW; LEWIS AJ.1978; ANIMAL FEED SCI. TECHNOL.; NLD; DA. 1978; VOL. 3; NO 3; PP. 235-242; BIBL. 17 REF.Article

AN EVALUATION OF ROASTED, EXTRUDED AND RAW UNEXTRACTED SOYBEANS IN THE DIET OF LAYING HENSWALDROUP PW; HAZEN KR.1978; NUTRIT. REP. INTERNATION.; USA; DA. 1978; VOL. 18; NO 1; PP. 99-103; BIBL. 19 REF.Article

POSIBILITATI DE DIRIJARE A PRODUCTIEI DE PROTEINA LA SOIA PRIN ADMINISTRAREA INGRASAMINTELOR = POSSIBILITES DE CONTROLER LA TENEUR EN PROTEINES DES GRAINES DE SOJA, PAR LA FERTILISATION CHIMIQUEBAIA V.1977; INST. AGRON. TIMISOARA, LUCR. STI., AGRON.; ROM; DA. 1977; VOL. 14; PP. 46-48; ABS. ENG; BIBL. 12 REF.Article

FATE OF DICHLORVOS RESIDUES DURING MILLING AND OIL EXTRACTION OF SOYBEANS = EVOLUTION DES RESIDUS DE DICHLORVOS AU COURS DE LA MOUTURE ET DE L'EXTRACTION DE L'HUILE DE SOJALA HUE DW; KIRK LD; MUSTAKAS GC et al.1975; ENVIRONMENT. ENTOMOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 4; NO 1; PP. 11-14; BIBL. 5 REF.Article

SPROUTING OF SEEDS AND NUTRIENT COMPOSITION OF SEEDS AND SPROUTS = GERMINATION DES GRAINES ET COMPOSITION EN ELEMENTS NUTRITIFS DE GRAINES ET GERMESFORDHAM JR; WELLS CE; CHEN LH et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 552-556; BIBL. 1/2Article

STUDIES OF TEMPEH. I. PROCESSING AND NUTRITIONAL EVALUATION OF TEMPEH FROM A MIXTURE OF SOYBEAN AND GROUNDNUT = ETUDES DU TEMPEH. I. FABRICATION ET EVALUATION NUTRITIONNELLE DU TEMPEH A PARTIR D'UN MELANGE DE SOJA ET D'ARACHIDEGIRIJA BAI R; PRABHA TN; RAMACHANDRA RAO TN et al.1975; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 3; PP. 135-138; BIBL. 22 REF.Article

TRYPSIN INHIBITOR CONTENT IN SOME VARIETIES OF SOYA BEAN (GLYCINE MAX L.) AND SUNFLOWER SEEDS (HELIANTHUS ANNUUS L.) = TENEUR EN INHIBITEURS DE LA TRYPSINE DES GRAINES DE QUELQUES VARIETES DE SOJA (G.M. L.) ET TOURNESOL (H.A. L.ROY DN; BHAT RV.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 7; PP. 765-769; BIBL. 19 REF.Article

SECHAGE DES SEMENCES DE TOURNESOL ET DE SOJABURGHART P.1980; INFORM. TECH. C.E.T.I.O.M.; FRA; DA. 1980; NO 69; PP. 7-34; ABS. ENG/GERArticle

ETUDE ANALYTIQUE DE LA PRODUCTION DE GRAINES DE SOJA. IV. RELATIONS ENTRE LES CONDITIONS DE PLANTATION ET LE RENDEMENT EN GRAINES, LE POIDS DE 100 GRAINES ET LEUR TENEUR EN PROTEINE ET EN HUILEYAMAUCHI F.1978; RES. BULL. HOKKAIDO NATION. AGRIC. EXPER. STN; JPN; DA. 1978; NO 120; PP. 43-50; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

UTILISATION DE FEVES DE SOJA EXTRUDEES D'ORIGINE HONGROISE, DANS L'ALIMENTATION DES PORCELETSKOVACS J; RIDLY J; VARADI G et al.1977; ALLATTENYESZTES; MAGYAR.; DA. 1977; VOL. 26; NO 1; PP. 17-22; ABS. ALLEM. ANGL. RUSSEArticle

A HAND CALIPER FOR MEASURING THICKNESS OF SOYBEAN PODS.MCWILLIAMS JM; HATCHETT JH; STADELBACHER EA et al.1977; AGRON. J.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 69; NO 1; PP. 125-126; BIBL. 7 REF.Article

CONSERVATION DES GRAINES DE SOJA METROPOLITAINES: EVOLUTION DE LEUR MICROFLORE EN FONCTION DES CONDITIONS DE STOCKAGE ET DE LA DATE DE LA RECOLTE.CARANTINO S; CAHAGNIER B; DESSERME C et al.1976; INFORM. TECH. C.E.T.I.O.M.; FR.; DA. 1976; NO 50; PP. 1-24; BIBL. 1 P.Article

COMPOSITION OF ONTARIO SOYBEANS AND SOYMILK = COMPOSITION DES FEVES DE SOJA DE L'ONTARIO ET DU LAIT DE SOJADEMAN JM; STANLEY DW; RASPER V et al.1975; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1975; VOL. 8; NO 1; PP. 1-8; ABS. FR.; BIBL. 4 REF.Article

FOOD USE OF SOYBEAN 7S AND 11S PROTEINS. HIGH TEMPERATURE EXPANSION CHARACTERISTICS OF GELS = EMPLOIS ALIMENTAIRES DES PROTEINES 7S ET 11S DE SOJA. CARACTERISTIQUES D'EXPANSION DES GELS A TEMPERATURE ELEVEESAIO K; SATO I; WATANABE T et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 777-782; BIBL. 12 REF.Article

FULL PROTEIN SOYA. AN IMPORTANT RAW MATERIAL FOR CONFECTIONERS. A COMPREHENSIVE RANGE OF RECIPES = CONCENTRES DE PROTEINES DU SOJA. MATIERE PREMIERE IMPORTANTE POUR LES CONFISEURS. GAMME DE RECETTES DIVERSESRIEDEL HR.1974; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1974; VOL. 40; NO 8; PP. 339-345 (3 P.); BIBL. 4 REF.Article

SECHAGE ET CONSERVATION DU SOJABURGHART P; EVRARD J; MASSON CG et al.sd; FRA; DA. S.D.; DGRST-76 7 0063; 25 P.: ILL.; 30 CM; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE AGRICOLE ET ALIMENTAIREReport

  • Page / 5